PIONIER VAN DE ELEKTRISCHE VERWARMING

MET ACCUMULATIE

Designed and made in Belgium since 1961 

CONTACT

F R

Home

Producten

Concept

          

vervanging van bestaande convectoren

 

Wanneer uw huis uitgerust is met een directe elektrische verwarming (convectoren,enz…) in alle lokalen, zal een groot deel van uw verbruik plaatsvinden in het duurste elektriciteitstarief.
Zoekt u een goede oplossing die u minder kost in gebruik en met een minimale installatie die ervoor zorgt dat uw behang en verf van uw lokalen niet beschadigd wordt ?

ACEC heeft speciaal voor deze situaties aangepaste oplossingen voor u !

De convectoren van de belangrijkste lokalen, die een voornaamste plaats innemen in uw verbruik, worden vervangen door kleine accumulatoren met hetzelfde vermogen als de bestaande apparaten. Er is dus geen aanpassing nodig van uw bestaande elektrische installatie; de bestaande lijnen die overeenkomen met het vermogen van de teller zijn voldoende.
De volledige regeling zorgt ervoor dat het verbruik plaatsvindt in de meest voordelige tarieven, deze is geďntegreerd in de toestellen of de regeling wordt tot stand gebracht via afstandsbedieningen of schakelaars.
Het volstaat gewoon de bestaande convectoren weg te nemen en de nieuwe toestellen op hun plaats en aansluiting te installeren.
 

 

Het exclusief systeem, ontworpen door ACEC voor de vervanging van elektrische convectors in bestaande toestellen zonder installatiewerken en zonder beschadiging van verf en behang.


Een investering zeer rendabel en een voelbare verbetering van het comfort !


 

Een rendabele investering

 

De nieuwe verwarmingen vertonen een verbruik van 80% in de daluren, praktisch 50% minder duur, waardoor de rekening van uw verwarming met 30-40% daalt.
De financiële rendabiliteit van deze investering bedraagt ongeveer 9,75% per jaar en uw verwarminginstallatie is vernieuwd en u krijgt een garantie van 5jaar !
Moeilijk om een betere investering te vinden zonder risico’s !
 

 

Een merkbare en voelbare verbetering van het comfort

 

De convectoren, zoals hun naam aanduid, verspreiden de warmte door convectie. Dit wil zeggen via de beweging van de warme lucht. De lucht is warm maar de wanden van het lokaal blijven koud. Het menselijk lichaam voelt vooral het comfort via straling.

Zelfs als de basislucht koud is, voelt men zich goed in de zon, dankzij de straling .
De verwarmingen van ACEC verspreiden het grootste deel van hun warmte door middel van straling, direct voelbaar door het lichaam. De wanden van het lokaal worden ook opgewarmd door deze straling zodat alle elementen die u omgeven op goede temperatuur zijn en u een onvergelijkbaar comfort geven. Dit comfort is onvergelijkbaar als u verwarmt met convectoren.

 

 

 

Naast de oplossing hierboven beschreven, stelt ACEC ook nog andere alternatieven voor waarvan de regulatie aangepast is aan dit type installatie. Een voorbeeld is de regeling thermACEC.

 

 

Twijfel niet om ons te contacteren voor meer informatie

op 064 6711 11